Foto: K1/Promo
Eva Ras

Eva Ras ove godine obeležava čak 62 godine uspešne glumačke karijere i to na najlepši mogući način – snimanjem druge sezone serije “Junaci našeg doba”.

– Ja sam jedna srećna starica, jer Siniša Pavić uvek pronađe mesta za sve – i za starije, i za bebe koje tek što su prohodale. Tako ovih dana snimamo drugu sezonu ove sjajne serije i nekada snimamo od sedam ujutro do sedam uveče. Ništa mi nije teško i uživam – rekla je Eva u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Gledaocima je otkrila i to da nikada u svom životu nije srela zlog čoveka.

– Za ovih 80 godina života ja zaista nisam upoznala zlog čoveka. To ne znači da mislim da su svi divni i dobri, i da mi se svi sviđaju. Ali čak i oni koje ne volim su u redu. Samo se meni ne dopadaju. Živimo u vreme kada su intelektualci nikada tupaviji i nikada krvožedniji. Na delu je lov na veštice. I najveća nagrada mi je što sam baš ja vaš sagovornik, a ne ti vajni intelektualci koji mnogo pričaju, a ništa ne kažu – rekla je glumica.

Istakla je i da ne smatra da bi svet trebalo menjati.

– Potpuno je pogrešno to čemu učimo mlade. Da bi svet trebalo menjati. Svet bi trebalo popravljati. Svakoga dana. I ne čekati da to neko drugi uradi za nas. Nervira me mnogo i kada čujem da su mladi lenji, jer nisu. Ja rano ustajem i kada uđem u prodavnicu oko mene su sve mladi ljudi. Došli su pre mene – rekla je Eva Ras na K1.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime