Prema pisanjima “Dejli mejla”, oni su se nameračili na Dijega Koštu i odlučni su u nameri da ga dovedu u svoje redove.

Vlasnik kluba Farad Moširi želi da napravi veliku kupovinu kojom bi stavio do znanja ostalim klubovima da su “karamele” pretendent na najviše pozicije, a ovaj napadač bi svakako garantovao golove.

Oni su još 2017. želeli da potpišu naturalizovanog Španca, tada je ipak izabrao da će pričekati na Atletiko Madrid, a sada je situacija drugačija.

Njegov odnos sa crveno-belima ukazuje da bi igrač mogao da napusti klub, oni nemaju više strpljenja za njegove ispade, a Everton čeka “iza ćoška”. On je pokazao da može da pravi razliku u Premijer ligi, osvojio je dve titule dok je igrao za Čelsi, ali se i tamo rastao u lošim odnosima…

Košta je napunio 30 godina, iskusan je i doneo bi klubu iz Liverpula kvalitet kakav im nedostaje u napadu. Sa njim bi ekipa delovala zaokruženo, i već ove sezone bi, nakon prošlogodišnjeg “uigravanja”, mogli da se nadmeću za mesto među najbolje četiri ekipe.

Dosad se aktivnost tima koji sa klupe predvodi Marko Silva u ovom prelaznom roku svela na zvaničnu kupovinu Andrea Gomeša iz Barselone, koji je pristigao za 25 milona evra.

Još jedno pojačanje iz vrha španskog fudbala svakako bi značilo njihovu ozbiljnost, a videćemo da li će nepredvidivi napadač izabrati povratak na “Ostrvo”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here