Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Karenjo-Busta će igrati kao drugi par u dnevnom terminu po programu koji počinje u podne po njujorškom vremenu (odnosno 18 časova po srednjevropskom).

Pre Srbina i Španca, na teren Artur Eša će izaći Julija Putinceva iz Kazahstana i Petra Martić iz Hrvatske, u meču koji se igra na dva dobijena seta.

Samim tim, ne bi trebalo da potraje duže od sat i po vremena što bi omogućilo Đokoviću da oko 20 sati po planu izađe na teren (14 sati u Njujorku).

Ovaj meč će biti na programu Eurosporta 1 od 20 sati, ali će i na Eurosportu 2 tokom većeg dela popodneva biti dobrog tenisa.

Njega će igrati u večernjem terminu Denis Šapovalov i David Gofan od 19 sati po lokalnom vremenu (jedan čas iza ponoći u Srbiji).

Iz ovog dvomeča Novak bi mogao da dobije protivnika u eventualnom četvrtfinalu ako prođe Karenjo-Bustu.

Naomi Osaka i Anete Kontaveit igraju drugi meč večernjeg termina na “Ešu”, dok na Luj Armstrongu program počinje od 11 sati po lokalnom vremenu i otvaraju ga Brejdi i Kerber.

Sledi meč Davidovič-Fokine i Zvereva, a onda Rodžers i Kvitove da bi program zatvorili Ćorić i Tompson. Da podsetimo, Đoković je protiv Karenjo-Buste do sada igrao tri puta i sva tri puta je bio bolji.

Prvi meč su dva tenisera odigrala još 2014. i tada je Novak slavio sa 6:0, 6:1, drugi put 2017. kada je bilo 6:2,4:6, 6:4, a treći put prošle godine kad je Đoković upisao trijumf 6:3, 6:4.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here