Foto: Instagram/culibrksanja
Sanja Ćulibrk

Voditeljka Sanja Ćulibrk svojevremeno je bila domaćica šou programa “Zvezde Granda”, a upravo u tom periodu najviše se eksponirala u medijima.

Sanja Ćulibrk 2016. godine zamenila je svoju imenjakinju Sanju Kužet na mestu voditeljke “Zvezda Granda”, budući da je Sanja Kužet tada otišla na trudničko bolovanje.

Kada se Kužet vratila sa bolovanja, Sanja Ćulibrk prestala je da vodi popularno muzičko takmičenje i posvetila se drugim emisijama na televiziji “Grand”. Iako je nastavila da se bavi voditeljskim poslom, i već duže vreme vodi emisiju “Grand magazin”, Sanja se gotovo uopšte više ne pojavljuje u medijima.

Ono što je zanimljivo jeste da je poslednjih godina više puta menjala izgled. Dok je vodila “Zvezde Granda”, Sanja je imala dugu smeđu kosu, koju je potom skratila. Zatim se ofarbala u plavo, ali je i dalje neko vreme bila verna kraćoj kosi, dok sada ima dugu plavu kosu. Mnogi kažu da je neprepoznatljiva u odnosu na period od pre pet godina.

Sanja Ćulibrk svojevremeno je izjavila da joj ljudi na ulici govore da je lepša uživo nego na TV-u, te priznala da joj je krivo zbog takvih komentara.

– Sve češće su to komentari: “Jao, pa ti si mnogo lepša uživo”. A meni je iskreno krivo kada mi to kažu, jer ne vidim šta je loše na meni kada su upaljene kamere ili koliko se razlikujem od toga što sam na ekranu. Mislim, to mi sve češće govore, ali neke druge negativne komentare nisam dobila – rekla je jednom prilikom voditeljka.

Fotografiju pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here