instagram/printscreen
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje je završila u svim medijima, jer su se njeni snimci našli na sajtu za odrasle.

Snimci su nastali na jednom nastupu, a o čitavoj situaciji, Rada je otvorila dušu i otkrila kako se zapravo oseća zbog čitave te priče:

– Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima – rekla je Rada i dodala:

– Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo, i vi mediji vrlo dobro znate koje se pevačice čime bave, zato ne mogu da shvatim, zašto mediji stvari ne nazivaju pravim imenom i zašto se zaista ne piše ono što se zna, a sa druge strane, zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba – rekla je pevačica.

Ona je dodala i da joj cela situacija postaje smešna:

– Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim “katalozima” i “rane radove” mojih pojedinih koleginica. Reč “porno” ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate. Eto, jedino  što mi smeta je licemerstvo i kukavičluk pojedinih medija – kaže Rada Manojlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here