Promo
Lepa Brena

Poznata pevačica Lepa Brena gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića “Amidži šou”, gde je odigrala igru “Ili-ili”. Ona je birala između najboljih frajera bivše Jugoslavije.

Između Vlada Kalembera i Žarka Lauševića, Brena je izabrala Kalembera.

– On mi je uvek delovao suptilno, prefinjeno, neagresivno, mislim da je veliki ženski ljubimac, ne znam da li je srcelomac. I sad izgleda odlično – rekla je Brena.

Kalembera je već u nastavku igre pobedio Bekim Fehmiju.

– Bekim je tako jedna kompleksna ličnost. Uvek sam ga volela, gledala sam “Skupljače perja”, to je njegova maestralna uloga – rekla je pevačica.

Ipak, između Bekima i Dragana Nikolića, izabrala je Nikolića.

– Dragan Nikolić zauvek. On je kompletna ličnost. Dragana sam i poznavala i snimala sa njim i sa Milenom. Ja posmatram celu ličnost, personaliti, nikad ne gledam samo jedan segment – navela je Lepa Brena.

Kada je trebalo da bira između Nikolića, Frane Lasića i Zdravka Čolića, Nikolića je proglasila najboljim.

5 COMMENTS

  1. OK, ali Brena je već u godinama i ne bi trebalo da se peca i da odgovara na ovakva pitanja. I pored svih operacija i kozmatike vide se godine ne njoj, pa treba malo da se ponaša u skladu sa tim. Kao da pitam moju baku ko je najzgodniji frajer

  2. Pitanje je bilo namenjeno za njenu generaciju, a ona o tome i govori..Brena je ipak carica Ex Yu, a i danas kad vidim sve ove ..strasno

  3. Carica “Ex Yu”, a i danas je Dragana Mirkovic. Gaga je nesto posebno, a Brena moze doci odmah iza nje. Ovaj “Prestara za ovakva pitanja” je potpuno promasio sa komentarom.

  4. Sve koje je nabrojala je tacno ali najbolji frajer u bivšoj Jugoslaviji je upravo bio njen muž. I izabran najbolju. To je to nema dalje. Svojim radom bez skandala prekrasan par kombinacija ljepote pameti karizme sexipila i talentovane ličnosti. Je li ima bolje???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here