MN Press
Večiti derbi

Tim Crvene zvezde saznaće ime protivnika u osmini finala Lige Evrope 25. februara, a prvu utakmicu igraće 10. marta uz revanš sedam dana kasnije.

Ekipa Partizana će ime suparnika u šesnaestini finala Lige konferencije saznati na žrebu već u ponedeljak, a na teren izlaze 17. februara.

Osvajanjem prvog mesta u grupi Crvena zvezda se direktno plasirala u osminu finala Lige Evrope gde će joj rival biti bolji iz duela jednog od osam trećeplasiranih ekipa iz Lige šampiona i drugoplasiranih klubova iz grupa Lige Evrope. Žreb za te duele na programu je u ponedeljak, a mečevi su na programu 17. i 24. februara.

Potencijalni rivali crveno-belima među trećeplasiranim timovima iz Lige šampiona su Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, RB Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit i Šerif.

Drugoplasirani timovi iz Lige Evrope su Glazgov Rendžers, Real Sosijedad, Braga, Lacio, Olimpijakos, Napoli, Betis i Dinamo Zagreb.

Pred timom Partizana, koji se osvajanjem drugog mesta u grupi plasirao u baraž za osminu finala Lige konferencije, znatno je složeniji zadatak i ime protivnika saznaće na žrebu u ponedeljak, a rival će im biti jedna od trećeplasiranih ekipa iz osam grupa Lige Evrope.

To su Sparta Prag (Češka), PSV Ajndhoven (Holandija), Lester (Engleska), Fenerbahče (Turska), Olimpik Marsej (Francuska), Midtjiland (Danska), Seltik (Škotska) i Rapid Beč (Austrija).

Prvi mečevi za plasman u osminu finala sa na programu 17. februara, a revanši sedam dana kasnije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here