EPA/ERDEM SAHIN

Osakaćeni Fenerbahče nije mogao da se izbori sa ekipom CSKA iz Moskve u plej-ofu Evrolige. Koronavirus zatekao je sastav Igora Kokoškova kad mu vreme nije, Armejci su samim tim imali značajnu nadmoć i lako su prošli dalje. A to kao da je dodatno frustriralo one koji su bili na terenu u sastavu Fenerbahčea.

Tako se Jan Veseli sukobio sa arbitrima meča na trećem meču u Istanbulu, koji je Fener takođe izgubio. Zbog toga je čelna kuća odlučila dodatno da ga kazni, pa će morati da uplati 4.500 evra na ime kazne.

On je isključen u ranoj fazi drugog poluvremena, nakon što je dobio petu ličnu grešku, od čega je poslednja bila zbog tehničke greške i protesta. Veseli je i pored svega nastavio da se svađa sa arbitrima, pa je prema saopštenju Evrolige pokazao manjak poštovanja prema sudijama, zbog čega je i doneta odluka o finansijskoj kazni po članu 27.2.b.

Fenerbahče je taj meč izgubio rezultatom 68:85, pa je sa ukupno 0:3 u seriji počišćen od strane CSKA iz Moskve, koji će zaigrati na Fajnal foru u Kelnu. Ipak, ne može se mnogo šta zameriti Igoru Kokoškovu i njegovom timu, koji je preokrenuo sezonu nakon katastrofalnog starta i domogao se plej-ofa Evrolige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here