Evroliga kaznila Partizan sa 2.500 evra

0

Iako je utakmica Evrolige između Partizana i Ljetuvas Ritasa u kojoj je šampion Srbije obezbedio plasman u Top 16 prošla bez vidljivih incidenata i u veličanstvenoj atmosferi navijanja, kakva je viđena prethodne srede u hali Pionir, sudije su u svom zapisniku zabeležile sledeće:

 

"Tokom utakmice navijači domaćeg tima na teren su ubacili, upaljač, novčiće, bombone. Tom prilikom nisu pogodili ni igrače ni sudije".

 

S tim u vezi, Disciplinski sudija Evrolige je doneo odluku da novčano kazni Partizan u iznosu od 2.500 Evra.

 

U obrazloženju stoji da su se slične i iste situacije dešavale i na ranijim utakmicama našeg kluba, a ovoga puta je uzeto u obzir da predmeti nisu prekinuli sam tok utakmice, kao i da nisu pogodili nikoga od aktera na terenu.

 

Nakon veličanstvenog uspeha Partizana, i zaista odlične atmosfere koju su napravili crno-beli navijači, pojedinci su ipak pomenute predmete ubacili na teren, te je s toga i utvrđena novčana kazna.

 

Evroliga će i u buduće svaki i najmanji pokušaj koji možda i ne utiče na sam tok utakmice jasno sankcionisati.

 

"Molimo naše navijače da i dalje bodre svoj klub na najbolji mogući način i da se suzdrže od ubacivanja i najmanjih predmeta, jer to svakako nije u duhu igre koju svi mi poštujemo", moli svoje navijače uprava KK Partizan.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here