”Faith No More” objavljuju album posle 18 godina

0

Pevač grupe ”Fejt no mor” Majk Paton
 

Davne 1997. godine američki bend je objavio svoj šesti album – "Album of the year". Ko bi tada mogao i da prepostavi da će im to biti i poslednji. Za sada.

Godinu dana pošto su objavili taj album, Majk Paton i ekipa su se razišli, ali su se 2009. godine ponovo "našli" i krenuli u povratničke svirke. Između ostalog, bili su i u Srbiji (u dva navrata).

 

Sada je došlo vreme i za novi album. To je najavio basista grupe Bil Guld u intervjuu za "Rolingstoun", rekavši da bi sedmi album grupe trebalo da bude objavljen u aprilu 2015.

 

"Već godinu i po dana razvijamo neke ideje. Problem je što svi živimo u različitim gradovima, imamo neke druge prioritete, tako da ćemo lagano početi da sklapamo mozaik", kaže on.

 

 

"Mislim da će biti uočljivo to iskustvo koje smo nakupili nakon svih ovih godina. Biće i nekih ‘moćnih’ trenutaka. Znate, sve što radimo, ta naša hemija, način na koji sviramo… sve će to biti ono na šta smo već navikli ljude. Biće to pravi ‘Faith No More’. Nadam se samo da nećemo zvučati kao gomila 50-godišnjaka… što mi zapravo i jesmo (smeh)", rekao je basista benda.

 

Prvi singl sa nadolazećeg ili najavljenog albuma pod nazivom "Motherfucker" trebalo bi da se pojavi 28. novembra i biće objavljen u limitiranom tiražu od 5.000 primeraka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here