Fudbaleri Crvene zvedzde i Milana od 18.55 na stadionu Rajko Mitić igraju meč šesnaestine finala Lige Evrope, a sam duel dva tima u centru je pažnje italijanskih medija.

Naime, trener Zvezde je Dejan Stanković koji je ostavio veliki trag u italijanskom fudbalu, a uz to, za crveno-bele nastupaju Dijego Falćineli i Felipe Falko koji prenose atmosferu iz redova šampiona Srbije uoči ove utakmice.

Falćineli je jedan od mnogih intervjua prethodnih dana dao i za „Tutomercatoweb“, rekavši da ovaj susret dolazi u perfektnom trenutku za crveno-bele.

– Idealan trenutak za nas, Milan je izgubio prethodni meč, dolazi im Inter u nedelju, a posle toga ponovo mi pa meč sa Romom. Nadam se da će malo zastati da „uhvate vazduh“, rekao je Falćineli.

– Biće veoma teško, kao i sve evropske utakmice. Svaki meč ima svoju priču, ali ako misle da dolaze da se prošetaju brzo će se uveriti koliko nisu u pravu.

Italijanski napadač je izrazio da Ibrahimović neće igrati.

– Nadam se da neće igrati, on je briljantan, kompletan, jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala. Gledaću milanski derbi u nedelju, ali pre toga imamo važnu utakmicu.

Falćineli je govorio i o potencijalnom povratku u Italiju.

– Nisam čak ni imao vremena da razmišljam o tome. Igrali smo svaka tri dana, kalendar je pun do kraja maja. Fokusiran sam na aktuelan trenutak, a Zvezda ima pravo da otkupi ugovor. Videćemo šta će biti, zaključio je Falćineli.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here