Farma: Dobijaju honorare za svađe!

0

 Grandovi golubčići se često svađaju: Nemanja i Milena
 

Nominaciju za potencijalni duel Zorica nije prihvatila "damski". "Nek ti moj post služi na čast", rekla je Zorica Milošu. "Samo da znaš, ja te neću služiti", dodala je pevačica na šta Miloš nije reagovao. Bar ne odmah…

 

 

Kasnije, nakon ovonedeljnog odabira sluga i Leonovog napuštanja imanja, Bojanić je šaputao sa Majom Odžaklijevskom. "Ja sam bre milioner i ona mene prošle nedelje stavi u štalu!? Kakav je to način? Ja se nisam ljutio…", rekao je Miloš.

 

Iste večeri kada su se "zakačili" gazda i sluga, zakačili su se i Milena i Nemanja. Ponovo. Ovog puta razlog je bio taj što Milena nije pomogla Nemanji da prenese posteljinu u štalu.

 

Nemanja je ljutito krenuo da izađe iz kuće, gde se nedavno "uselio" Milenin bivši dečko Vladimir Stanojević, a Milena je trčala za njim.

 

"Nisam videla gde si, mislila sam da si otišao do WC-a, ja sam te čekala…", pokušavala je Milena da se "opere" pred Nemanjom. Pevač ju je, kao prošlog puta, grubo odgurnuo i krenuo put štale na počinak.

 

"Ako misliš da sam kriva za nešto-misli", pokušala je još jednom Milena da razgovara sa svojim dečkom, ali je Nemanja ostao neumoljiv. "Mnogo si ti jaka na rečima. Mislim da si kriva i eto!".

 

 

 

Dok se farmeri svađaju oko odabira sluga, "funkcije" koja ih sve očekuje tokom trajanja rijalitija, mnogi "napolju" se pitaju zašto, kada je poznato da za svo to "maltretiranje" dobijaju honorare. I to kakve.

 

"Blic" piše da će Marija Šerifović za svoj boravak na imanju u Lisovićima dobiti iznos u visini nagrade rijalitija – 100.000 evra!. Nešto lošije prošla je služavka Zorica Brunclik sa 80.000, Firči 70.000, Raka i Maca po 30.000 evra.

 

Manje poznati farmeri dobijaju "hiljadu – dve" nedeljno – Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović dve hiljade evra, a Nikola Sarić, Mirjana Božović i Dejan Stanković hiljadu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here