Farma: Maja svima ide na živce!

0

 

Izgleda ko ovčica, ali je opasna ko vučica

Tokom čitanja pisama farmera u "Nacionalnom dnevniku", u okviru zadatka "Farmovizija", Maja nije želela da dopusti Nigoru da pročita njeno pismo i onda je krenula razmena teških reči.

 

"Stalno nešto bučeš, dramiš. Šta ti misliš, ko si? Ti si nabeđena, marš!", odbrusio joj je Nigor, a na to je Maja odgovorila: "Ako se još jednom neko bude zaje**** sa mnom, videćete!".

 

Cakana, koja uz Nigora vodi "Nacionalni dnevnik", prokomentarisala je da Maja pravi nepopravljive greške iz dana u dan.

 

"Ne kažem da na Farmi ne bi bilo svađa da Maje nema, jer su ovde različiti karakteri i temperamenti, ali bi svakako bilo drugačije".

 

Upravo ovaj incident naterao je Cakanu da promeni odluku o izboru ženskog

 

 

sluge. Planirala je, u dogovoru sa Viktorijom, naravno, da za slugu izabere Bebi Dol, ali je Maja napravila novi "faul", koji je Cakani došao kao kec na deset.

 

Ali, ni to nije bio kraj netrpeljivostima i trzavicama na Farmi.

 

Dva puta "iza sena"

Posle sukoba sa Nigorom, Maja je uletela u sobu, usred razgovora Sandre i Topalka, a onda se umešala u razgovor i počela je da vređa misicu, koja joj nije ostala dužna.

 

"Sandra, za tebe je najbolje da ne progovaraš do kraja šoua", rekla joj je Maja, a Sandra je uzvratila Maji da se "vidi kakav je ko".

 

Na to je Maja rekla misici: "Ja bar nisam išla dva puta iza sena"…

 

Misica je oćutala, ali je jasno da će u subotu Maja dobiti najviše glasova za izbacivanje, pošto svima ide na živce svojim provokacijama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here