Čuveni Australijanac Rod Lejver izneo je mišljenje da je Švajcarac Rodžer Federer najbolji teniser novog doba.

Kako prenosi Herald and Times, Lejver smatra da je Federer najbolji, bez obzira što bi Rafael Nadal i Novak Đoković mogli da ga prestigli po broju Grend slem titula.

On ističe da su moderni reketi usavršili igru i da zato ne može da se poredi stara era sa novom.

– Definitvno je danas sve lakše. Da su Federer, Nadal i Đoković igrali sa drvenim reketima ne bi mogli da izvedu udarce kao što sada rade. Zato ne mogu da se porede sa igračima iz druge ere i ne može da se odredi ko je najbolji – rekao je Lejver.

Zato može da se odredi najbolji u ovoj eri.

– Sve što može da se oceni je najbolji teniser u svojoj eri. Tako bih Federera svrstao u tu kategoriju – zaključio je Lejver.

3 COMMENTS

  1. I staroj eri ja bih bio najboji,ali nazalost nisam imao reket.Nole samo napred i ne moze ti niko nista jaci si od sudbine!

  2. na koje nebuloze mi ovde moramo da reagujemo; neki tamo nazovi novinar lupi pa ostane ziv kako Nole na starcima gradi karijeru, kao da se to desava zadnje dve godine a ne bar deset u nazad, i zapravo nazovi novinar sam o sebi sve reko, da je glup ko noc; ali on je sa trulog zapada zato i smrdi cim zine; a ovaj simpa dekica mucenik naso nesto sto je evidento a to je da RF jeste najbolji na travi, tu nema dileme i to ne moze da se porekne, ali…dekica zaboravio da u zadnjih 10 godina Rafa, Nole, i Tim imaju preko 50 pobeda nad RF, Nole uglavnom u finalima, i sva trojica po +3 sa RF! Ima i jos nesto sto se boduje u senci, a ti je Nike na celu RF, i na nogama, on mora da bude najbolji jer marketing pada u suprotnom, kao i nedavno u plifanju Felp i Cavic, i sl. slucajeva kolko hoces.

  3. Na kraju će se gledati G.slemovi, mastersi i nedelje na prvom mestu, a zli jezici će da izmišljaju Nova pravila ali uzalud im sve. Napred Nole!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here