EPA-EFE/Samer F Rejjal
Rodžer Federer

Rodžer Federer vratio se posle povrede i operacije na teren u Dohi, ali je već eliminisan u drugom kolu. Švajcarac je upravo to apostrofirao kao nešto zbog čega se nije vratio tenisu, već da je spreman da pobeđuje najbolje.

– Želim da osvajam velike turnire i pobeđujem najbolje igrače na svetu. Nisam se vratio da bih igrao drugo kolo u sredini sezone. Tačno znam šta treba da uradim. To je malo san, malo logika ili može da se nazove logičan san – kazao je Federer.

On je takođe naveo da je imao problem sa trenažnim procesom, ali da sada radi punom parom kako bi se vratio u punoj snazi.

– Verujte da su mi treninzi veoma ozbiljni, iako ne pričam mnogo o tome. Ljudima je jasno da bez toga ne bih ni mogao da se vratim ni da u prošlosti beležim tako dobre rezultate. U jednom trenutku me operacija kolena onemogućila da treniram punom snagom. Sada je sve u redu – naglasio je Federer.

Višestruki osvajač gren slem titula još uvek nije objavio kada će tačno ponovo odigrati zvanični meč, ali se pretpostavlja da će to učiniti najkasnije na početku sezone na travi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here