Feng šui za bolji seks

0

Pokušajte da primenite neka drvena Feng šui pravila naroda sa dalekog Istoka i u vašem domu:

ULAZ NE SME BITI NA SEVERU
 

Prozori, ulazna vrata i toalet ne bi trebalo da se nalaze na severnoj strani kuće jer će se to loše odraziti na potenciju muškarca. U kuću koja krši feng šui pravila postepeno se useljava nesreća i seksualni život zamire. Muž i žena se sve češće svađaju, obolevaju ili, u najboljem slučaju, postaju osobenjaci koje okolina izbegava.

 

POSIPAJTE SO PO KUĆI
 

Ako ne možete da zatvarate prozore, menjate poziciju ulaznih vrata i kupatila, dva puta mesečno, prvog i petnaestog dana, pospite malo soli po kući. Tako ćete neutralisati negativne uticaje, pročistiti međusobne odnose i poboljšati svoj seksualni život. Najvažnije je da solju pospete dnevnu sobu ili neku drugu prostoriju u kojoj svi ukućani provode najviše vremena.

 

STVORITE HARMONIJU

U kućama koje na severnoj strani imaju nekakvu izbočinu potencija muškarca se pojačava, seksualni život para koji u njoj živi postaje sve bolji i harmoničniji. Međutim, ukoliko kuća ima bilo kakvo udubljenje na severnoj strani, muškarac gubi potenciju, a žena interesovanje za seks. Oboje postaju hronično umorni.

 

Izborite se s prljavštinom. Feng šui propisuje da u životnom i radnom prostoru uvek mora da vlada savršena čistoća jer u suprotno neće biti napretka ni dobrog seksa. I zato, ako su vam se trenuci romantike i nežnosti proredili, krpe, metle i četke u ruke, i prionite na posao. Očistite dom, najbolje zajedno, pa će i vaš seksualni život procvetati.

 

ZASADITE BREZU
 

Kada Japanci žele da poprave seksualni život, jednostavno zasade brezu ili neko drugo lepo drvo u dvorištu. Sadnica će najbrže rasti u severnom delu dvorišta, a uporedo s njom i vaša sreća.

 

 

MESTO ZA TELEFON

Harmonija u kući i seksualni sklad zavise i od pozicije telefona. Japanci telefone drže na jugoistoku stana ili kuće, jer su ubeđeni da će im tako stizati samo dobre vesti. Oni tvrde da im pravilan položaj telefona obezbeđuje iharmoniju u seksu.

GDE VAM JE UZGLAVLJE

Ako imate mogućnost izbora, potrudite se da spavaću sobu smestite u severozapadni deo kuće ili stana da bi muškarac koji u njoj spavaju bio potentniji, a seksualni život para bolji. Međutim, ako se spavaća soba nalazi na jugozapadu doma, muškarac i žena, koji su do tada imali dobre seksualne odnose, počeće da gube interesovanje jedno za drugo. Uzglavlje na severnom zidu kuće učiniće muškarca potentnijim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here