Takmičenje u Kini imaće najveći i najambiciozniji izveštaj o globalnom planu za televizije, digitalne i društvene mreže ikada.

 

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo biće drugačije nego sva prethodna što se tiče pokrivenosti kamera, produkcije i raznih animacija sadržaja.

Tokom meča, publika će moći da sluša sudije tokom poziva kao i u odabranim trenucima tokom meča. Postojaće 20 kamera tokom grupne faze, dok će 25 kamera biti na raspolaganju na mečevima od četvrtfinala pa nadalje.

Ponavljaće se određeni segmenti iz različitih uglova, usporeni momenti uključujući i intervjue. U roku od nekoliko sati na zvaničnom sajtu moći će se pročitati izveštaji sa mečeva kao i najbolji poeni u meču.

Ova operacija imaće osam timova koji će činiti sve da se poboljša kvalitet slike i samih prenosa putem televizora. Svi koji ne budu gledali uživo prenose, preko računara će moći da vrate sadržaj unazad kao i da odgledaju šta se dešavalo pre i posle utakmica.

Postojaće i dodatni obiman sadržaj koji će biti spakovan i distribuiran digitalnim tradicionalnim emiterima kako bi se poboljšala pokrivenost na Prvenstvu uključujući i društvene mreže. Svi ti sadržaji biće prosleđeni savezima, igračima, nacionalnim federacijama, emiterima …

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here