Zadruga Official-Printscreen/Youtube
FILIP CAR

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić, postavila je pitanje Filipu Caru o uvredama koje upućuje Dalili Dragojević u stanju besa.

– Koji ludak živi u tebi, pa ti onda sve one monstruozne reči padnu na pamet? – upitala je voditeljka.

– Ne znam šta da kažem. U momentu kažem sve to. Da se meni desilo na žurki, da smo napolju, ja bih ugasio telefon i otišao daleko. Trebalo je da odem sa žurke, zato sam i izašao sa pola žurke, i na kraju, već su na svim frontovima bili neki neredi, i taj razgovor je izgubio svoj tok. Ja sam hteo da izbegnem tu svađu, veruj mi. Sve me nešto stigne, neko ludilo neopisivo, a ona može da me izludi totalno! Pa daj, nađi neku formulu da me smiriš. Nemoj da mi podižeš glas, nemoj da mi se hvataš za majcu… Ali… – pravdao se Car.

– Čemu tolika količina ljubomore koja vas uvek dovede do svađe – glasilo je pitanje koje je voditeljka potom pročitala za Dalilu i Cara.

– Pa ja sam mnogo ljubomoran, a i bolje je da ja nešto napravim, nego da žena to uradi. Meni je to užas i zato je bolje da je tako, nego da ona mulja i petlja. Nisam neko ko voli da mu se to dešava – rekao je Car.

– Ona nema kako više da ti dokaže ljubav – rekla je Ivana.

– Ima neki rovac, ali sam ja takav sam po sebi. Ne znam kako da ti odgovorim, bolesno je i ludo. Bolje da ćutim nego da trtljam – rekao je Car.

– Nema danas adekvatne odgovore, ne zamerite mu… Njegovo nepoverenje, da. Uvek se vodi rečenicom, ako je ostavila tamo nekoga, što ne bi i mene. To je kad hoćeš da nađeš u nekome poverenje. Ne treba njemu nikakav rovac, on ih sam napravi, pa ih pusti da me jure po imanju i ganjaju. Ako se nešto desilo, desilo se zato što sam se zaljubila u tebe i tako što nije niko postojao osim tebe. Nije on svestan tereta. Kad je Tara stupala u vezu sa Ša, nije bila svesna težine odnosa koje će nositi kad izađe. Ajde da on poštuje i da ceni, nego nipodaštava. Ja nisam od zadrugara čula da su mi rekli: “Ej, ti si ovo i ono!” – rekla je Dalila.

– Sumnje su neke – ubacio se Car.

– Ja za njega nemam nijedan razlog da navedem na osnovu kog ću mu verovati, on za mene ima jedan. Mene ne intresuje kako će me ovde neko nazvati. Ja ću to nositi, ne neko drugi. Za mene su to gluposti. Imam greške u vezi, za koje može da mi se pripiše, ali za prošlost, ako ja počnem po prošlosti, neće im pola biti dobro. Moj život je vidljiv bio na ekranima još od 21 godine, a šta ćemo sa ovima od 15 – rekla je Dalila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here