Printscreen
Filip Cukanovic

Voditelja Filipa Čukanovića prijatelji, kako kaže, zovu “hodajući sitkom” zato što mu se stalno dešavaju neverovatne stvari.

Otkako je zamenio Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića na mestu voditelja Jutarnjeg programa TV Prve, mnogo puta su o njemu pisali svi mediji. Zanimljiv je zato što radi ono što do sada nikome nije palo na pamet – kao, na primer, da traži od Dragana Markovića Palme da mu pokaže to što trenira.

“On je rekao da se plaši da me ne obori. Bio sam siguran da me neće povrediti, pa nije lud, ne bi to uradio u programu.To je trajalo dve i po sekunde, taj klip je videlo 10 miliona ljudi, javila mi se čak i rodbina iz Amerike i Australije”, kaže Filip u intervjuu za Mondo.

Ipak, najčešći gosti u svim TV studijima proteklih meseci bili su članovi Kriznog štaba, pa je tako i Filip ugostio mnoge od njih. Najnaporniji mu je bio, kako kaže, dr Mijomir Pelemiš, koji je bio ljut što voditelj nije nosio masku. Stalno je bio neprijatan, nije mu se dopalo nijedno pitanje koje je Filip postavio, pa je čak došlo do toga da ga on upita: “Zašto ste onda došli, hoćete li da završimo gostovanje”. Ipak, na kraju se sve dobro završilo, a doktor je čak rekao da nije imao nikakvu lošu nameru i da mu je žao ako je tako ispalo. Čukanović je bio prosto izbačen iz “koloseka” i kaže da nije znao ni kako će da završi emisiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here