Filipović: Nedopustivo da proćerdamo tri gola prednosti

0
Vestionline
Filip Filipović pred novinarima posle pobede protiv Hrvata

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije smatra da je pobeda protiv Hrvatske (11:10) u drugom kolu završnog turnira Svetske lige na Tamšajdanu potpuno zaslužena.

– Ostaje mali žal što smo ispustili vođstvo sa 9:6, jer smo imali konce igre u svojim rukama. To je nešto što moramo da ispravimo.

Filip Filipović posebnu zahvalnost je ukazao publici.

– Zahvalio bih se publici koja se čula, pogotovo u odlučujućim trenucima. Ali, pre svega, želim da se, u ime ekipe i celog stručnog štaba, zahvalim ljudima koji su sinoć ostali do kasnih sati po onom kijametu rizikujući svoje zdravlje ne bi li nama dali podršku. Sinoćnja pobeda protiv Australije nam je bila najbitnija, ovo večeras je bila prava poslastica i srećan sam što smo završili s pobedom”, rekao je Filipović.

U poslednjem kolu, uoči mečeva četvrtfinala, Srbija u četvrtak igra s Kazahstanom (21 čas).

– Da se ne lažemo, favoriti smo, samo moramo da pristupimo ozbiljno. Treba da iskoristimo ovaj momenat da se što manje istrišimo ako je to moguće, ne bi li se spremili za četvrtfinale. U četvrtfinalu može svašta da se dogodi jer su se u drugoj grupi mnoge ekipe ukrstile – rekao je Filipović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here