Košarkaši Partizana posle poraza od Budućnosti u Podgorici – 80:72, nalaze se u filmu „Nemoguća misija“ kada je reč o plasmanu u polufinale plej-ofa.

Trener Partizana, Sašo Filipovski nije bio raspoložen posle meča u kojem je šampion Crne Gore pitanje pobednika rešio u poslednjoj deonici, koju je odigrao sa daleko više agresivnosti i energije, u kojoj je Nikola Ivanović odigrao pravu simultanku sa odbranom Partizana.

– Čestitam Budućnosti na pobedi. Nikola Ivanović je odigrao fantastičan meč, posebno u poslednjem kvartalu. Dobro mu je asistirao i Amadeo Dela Vale. Mi smo odigrali veoma dobro, bili smo u igri sve do sredine poslednje deonice, kada je Budućnost pogađala, a mi nismo. Idemo dalje – rekao je Filpovski i nastavio:

– Matematika je matematika, a život je nešto sasvim drugo. U ovom trenutku, nemamo vremena da se bavimo matematikom. Idemo od utakmice do utakmice, nastavljamo da se borimo, a na kraju kada se podvuče crta, videćemo dokle smo uspeli da stignemo.

Košarkaši Partizana odmah se okreću duelu u TOP 16 fazi Evrokupa protiv francuske ekipe Metropoliten Levaloe. Meč se igra u Parizu. U prvom kolu, Partizan je pobedio Trento na svom parketu, dok su izabranici Jureta Zdovca, slavili protiv Lokomotive u Rusiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here