Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od beogradske premijere koja je bila rasprodata na čak dve lokacije, film “ZLATNI DEČKO” velikom brzinom puni bioskopske sale, te ga je za samo 10 dana pogledalo 100.000 gledalaca.

Nakon uspešne premijere film „ZLATNI DEČKO”pobrao je samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu mogobrojna publika je sa veliki oduševljenjem prepoznala ovo uzbudljivo ostvarenje koje je mnogo više od filma o sportu.

Autorska ekipa na čelu sa rediteljem Ognjenom Jankovićem na filmsko platno je donela priču o Denisu Markoviću, koji prolazi put od lokalnog kluba do igrača koji dnevno zarađuje milone.

Priču o „najbitnijoj sporednoj stvari na svetu”osmislila je grupa scenarista: Aleksa Ršumović, Vuk Ršumović i Ognjen Janković – koji je ujedno i reditelj „Zlatnog dečka”.

Surov svet profesionalnog sportiste dočarali su Denis Murić u glavnoj ulozi, kao i Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić, Vladimir Kovačević, Strahinja Blažić i drugi.

Produkcijska kuća Fantastika Film Studio u saradnji sa Filmskim Centrom Srbije i Telekomom Srbija stoje iza ovog originalnog filmskog projekta.

Film „ZLATNI DEČKO”nastavlja redovnu bioskopsku distribuciji širom zemlje i regiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here