Filmska potera u Berlinu: Srbin bežao od policije sa 35.000 evra (VIDEO)

2
Youtube/Uhrwerk 13
Nemački policijaci u poteri za Srbinom

Scene kao u američkim kriminalističkim filmovima dogodile su se na ulici Berlina, gde je policajac pucao na kola čiji vozač je pokušao da izbegne kontrolu.

Vozač koji je pokušao da pobegne od policije je 32-ogodišnji državljanin Srbije, tvrdi Bild, dodajući da je u vozilu imao 35.000 evra u apoenima od po 100 i 200 evra.

Novac, kako je rečeno, je zaplenjen, a uhapšeni je na saslušanju.

Policajci su, inače, u poteri za Srbinom ispalili više hitaca.

– Ispaljena su dva hica u motor automobila – potvrdio je portparol policije dodajući da vozač nije povređen.

Inače, na društvenim mrežama pojavio se video snimak celog događaja, na kojem se vidi BMW koji je upao na jednom mostu u Berlinu u policijsku kontrolu, ali umesto da stane dao je gas i probio prepreku na putu.

Jedna patrola je odmah krenula u poteru za BMW-om, a tokom jurnjave kroz ulice dela grada Nojberlin, BMW je udario u više vozila, jer je očigledno upao u gužvu, pokušao da okrene vozilo i zaglavio se.

U tom trenutku policija ispaljuje hice na vozilo, a vozač BMW-a dao je gas i pokušao da pregazi čuvara reda. Zatim je udario u vozila koja su stajala u koloni, a kada su policajci sa pištoljima u rukama pokušali da ga uhapse, on je nastavio da beži pešice.

Međutim nije daleko stigao, te su ga čuvari reda uhapsili.

2 COMMENTS

  1. Dosta mi vise takvih…..to je Rom srpskog drzavljanstva…..to su takozvani Srbi koji inace traze u nemackoj asil na osnovu ugrozavanja nacijonalnih manjina u Stbiji. U ovom slucaju Romi! Pa se ne izjanjavaju kao Romi nego im dodje srpsko drzavljanstvo dobro, a nemci ih deklarisu na osnovu toga kao Srbi.

    Pa ako ste vaseg porekla ponosni i imate osecaj da vas drugi na osnovu toga ugrozavaju, onda stojte do Romskog porekla i nemojte vi, koji niste bas o dobrom misljenju o etnickim Srbima, da kaljate nas ugled!

    Ima dosta nasih srpskih kriminalaca. I njih treba nazvati to sto jesu. Ali samo ako je stvarno tako.

    Svakoga mi gledamo ko svojeg, a najvise nas pljuju sa svih strana.

    To je cinjenica!

    Za one koje ce sad da palamude; znam, ovaj siledjija iz Berlina je etnicki Srbin i mora se to reci i ga sto ostrije kazniti!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here