Superstar TV
Legendarni filmski par Dara i Her Žika Pavlović

Nakon završetka serije “Močvara 2”, koja je premijerno prikazivana na kanalu Superstar TV, čija je gledanost oborila sve dosadašnje rekorde, gledaoci nisu mogli ni da naslute kakvo im iznenađenje stiže iz domaće filmske kuhinje.

Kanal Superstar TV je izašao u susret zahtevima svoje publike pa ćemo svi zajedno imati prilike da se podsetimo nekih legendarnih scena iz domaćih filmova.

Filmovi poput “Došlo doba da se ljubav proba”, “Kakav deda, takav unuk” i drugi filmovi koji predstavljaju “lične karte” za mnoge velikane naše glumačke scene, biće dostupni svim gledaocima kanala Superstar TV u okviru MTEL TV paketa.

Čuveni Žika Pavlović (Dragomir Bojanić Gidra) nasmejao je mnoge generacije svojim šalama u filmu “Kakav deda, takav unuk”, ali i mnogima pomogao da se suoče sa odrastanjem u teškim godinama koje prate njegovog unuka Mišu (Mihajlo Jevtić) u svim nestašlucima. Prvi put na filmskom platnu pojavila se i pevačica Zorica Brunclik koja je dobila gostujuću ulogu. Humor čuvenog Gidre možete videti i u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”.

Sjajan filmski vikend je pred vama, zato spremite vaše omiljene kokice, pretplatite se na MTEL TV, i uživajte uz program kanala Superstar TV, koji će svim generacijama izmamiti osmeh na lice, i pokazati da je humor, oduvek lek za sve!

Uživajte!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here