MN Press
FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem u kojem smatra da je Partizan nezasluženo slavio protiv Spartaka u 26. kolu Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Spartak u Subotici sa 1:0 u 26. kolu Superlige Srbije, golom Bibrasa Natha sa penala u 85. minutu, koji je dosuđen nakon konsultacije VAR, a sporna je bila situacija u kojoj je Aleksa Ćurasović startovao na Nemanju Jovića u šesnaestercu Spartaka.

“Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković”, navodi se u saopštenju Zvezde, koje je dostavljeno medijima.

“Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Tražimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima”, poručili su iz Zvezde.

1 COMMENT

  1. Jadna Zvezda, stalno se neke mračne sile utore protiv nje! Kao da nije svima jasno, da je nešto trulo, ako ona nije prvak!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here