FK CZ: Stojanović stigao, Mijailović otpisan, odlaze Kovačević i Lazović

0

Fonet/A.K.

Na izlaznim vratima Crvene zvezde: Aleksandar Kovačević

 

"Srećan što sam potpisao za klub kakav je Crvena zvezda. Spreman sam na velika očekivanja i iskreno se nadam da ću moći da pomognem klubu u osvajanju nove titule", rekao je Stojanović novinarima na stadionu "Rajko Mitić". 

Stojanović je s crveno-belima potpisao ugovor na godinu i po dana i nosiće dres s brojem sedam. Dosadašnji vezni fudbaler rumunske Univerzitatee rekao je da je još kao mlad želeo da dođe u Zvezdu, ali da je o tome odlučivao njegov klub Radnički iz Niša. 

"I pre je postojala želja da dođem, ali tada nisam odlučivao samo ja. Potpisao sam sa 16 godina ugovor sa PSV Ajndhovenom, ali je tamo konkurencija bila prejaka. Izgleda da mi je bilo suđeno da se posle toliko godina vratim i potpišem za Crvenu zvezdu", kazao je Stojanović i dodao da se na terenu oseća najbolje iza napadača. 

Funkcioner Crvene zvezde Blaža Raosavljević rekao je da je Saša Stojanović jedno od većih pojačanja pošto ima veliko međunarodno iskustvo, što će mnogo značiti mladim igračima u ekipi.  Na pitanje novinara kako će rešiti problem s dugovanjima prema igračima, Raosavljević je rekao da se nada da će i to biti uskoro rešeno. 

"Nadam se da će se uskoro to reštiti. Imamo u najavi tranfere kada su u pitanju odlasci, mislim da ćemo na taj način moći da rešimo dugovanja i da licenciramo nove igrače", rekao je Raosavljević. 

On je neveo da klub više ne računa na dosadašnjeg kapitena Nikolu Mijailovića, a da je Aleksandar Kovačević "na izlaznim vratima" i da će se za dan-dva sve znati. Raosavljević je dodao da bi iz kluba trebalo da ode i Darko Lazić, a da se pregovara o odlasku Darka Lazovića. 

On je istakao da je klub završio posao oko dovođenja Džošue Parkera i da će on biti na prozivci 8. januara, kao i da se nada da će se Fuad Gbolahan Salami priključiti ekipi do polovine januara. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here