FMP pobedio Banvit

0

Odlučujuću prednost košarkaši iz železnika napravili su u drugom poluvremenu kada su odličnom igrom uspeli da dođu do osam poena razlike. Tokom prvog dela igre Banvit je donekle opravdao ulogu favorita u ovom meču, pošto je imao vođstvo od osam poena razlike – 37:45. Međutim, od tog trenutka FMP je preuzeo incijativu i kasnije došao do velikog preokreta i pobede.

 

Najefikasniji u taboru FMP-a bio je reprezentativac Miroslav Raduljica sa 22 poena, uz 10 skokova, a odličnu igru pružio je i Nikola Protić koji je postigao 17 poena. Mladen Jeremić je dodao 16 koševa, a Filip čović 15 poena.

 

Kod turske ekipe istakao se tandem Vilijams – Ozkan, koji su postigli po 14 poena.

 

Ovim trijumfom "limenke" su došle do skora 2-0 i čvrsto drže prvo mesto u grupi F. 

 

Trener FMP-a iz Železnika Vlade Đurović izjavio je posle pobede nad Banvitom da su njegovi igrači završili pola posla kada je u pitanju plasman u naredni krug.

 

"Potrebne su nam još dve pobede na domaćem terenu kako bi se plasirali u drugi krug takmičenja. Mislim da je Banvit i dalje favorit u našoj grupi", rekao je Đurović.

 

On je izrazio zadovoljstvo igrom i ponašanjem svojih izabranika tokom utakmice.

 

"Znali smo odakle nam preti najveća opasnost. Moglo je da bude i bolje, naročito kada se uzme u obzir odlična igra u odbrani", dodao je Đurović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here