Printscreen

Tokom emisije “Narod pita” prikazan je prilog kratke ljubavne veze Paule Hublin i Milana Jankovića Čorbe, a voditelj Milan Milošević zamolio je Frana Pujasa da prokomentariše video.

– Sa Tomom ti njen odnos nije nešto posebno smetao, ali odnos sa Čorbom jeste. Ja sam ubeđen da joj ljubomorišeš na njega ovde u videu – pitao je Milan.

– Ma jok, svašta je čovek pričao. Užasno mi je bilo kad sam slušao ta vređanja, da li joj ona stvar smrdi ili ne, ali dobro opet ću ispasti žrtva koja to nije mogla da sluša za svoju curu – odgovorio je Fran.

– Šta ti mislis Paula, nije to bila neka vanserijska ljubav sa Čorbom? Tebi je to bilo sprdnja? – pitao je voditelj.

– Mi smo se šalili, pomešali smo vezu, prijateljstvo, druženje, zaljubljenost, smeh i sve. Nije to bilo nešto ozbiljno. Ja uvek mislim u početku da sam se zaljubila ali posle shvatim da to nije tako – rekla je Paula.

– U suštini ti samo o Franu nemaš lepo mišljenje a o svima ostalima imaš, to tako ispada? – nastavio je Milan.

– Nije tačno, nego samo neću više da ga komentarišem. Šta da kažem o njemu kad me je je evo pre pet minuta uvredio ponovo! Ne želim više da ulazim sa njim u priču – odgvorila je Paula.

– Jel tebi uvreda ako ti kažem da si Tomin ku*ac? – iznervirao se Fran.

– On je to rekao dok nismo bili u vezi! – odbrusila je Hublinova.

– Nije tačno, rekao je to dok ste bili u vezi, to tebi nije vređanje, onda okej. Ti si Tomin ku*ac! Svi su te ponižavali u toj kući a ja sam najgori. Ma okej, uopšte nije problem. Ja govorim stvari koje su činjenice a ne izmišljam, to su drugi rekli za tebe a kada ja to izgovorim onda je to uvreda! Ti si glupa ko ku*ac! – vikao je Pujas.

– Ti uporno ponavljaš uvrede, tako ti je lakše jer te bolim! Mene niko nije vređao kao ti i stojim iza toga – nastavila je Paula.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here