Instagram
Fran Pujas

Fran Pujas, petoplasirani takmičar “Zadruge 4”, u nedelju je napustio “Zadrugu 5”. Iako je tokom četvrte sezone popularnog rijalitija imao purne reakcije, Pujas je u ovoj sezoni bio poprilično miran. Kako je sam priznao posle Nove godine, razlog za ovo je odnos sa Elenom Kitić, koju je upoznao nakon izlaska iz Bele kuće prošle sezone. Fran se po prvi put oglasio nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Kako si se adaptirao na spoljnji svet, šta se dešava sa tobom i Elenom?

– Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu.

Da li si razgovarao sa članovima porodice Dejana Dragojevića?

– Čuo sam se sa Davidom. Popićemo kafu kad bude imao vremena. David mi se puno zahvalio, rekao je da se vidimo kad bude bio slobodan i da popričamo.

Da li si promenio mišljenje o nekom od zadrugara nakon napuštanja Bele kuće?

– Nisam, sve mi je isto.

Šta misliš o Dalili Dragojević i Filipu Caru?

– Mislim da im je veza katastrofa. Užasni su kad su zajedno. Mislim da je najbolje da ne budu zajedno, biće ozbiljnog haosa ako ostanu zajedno.

Šta misliš o Tari Simov i Ša?

– Pa, otprilike isto, za njih mislim možda još gore. Cirkus. Smešno je, ona ga je iskorišćavala, iskorišćava ga i dalje. Pravi budalu od njega, on pristaje na to.

Viki Mitrović, Marko Osmakčić i Marijana Zonjić?

– To mi je bolesna situacija. Marko je bio sa Viki jer mu je pravila pite i imala seks sa njim, užas. Mislim da mu se Marijana sviđa, što je najgore, videćemo šta će biti sa njima.

Kako ti se čini odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića? Da li bi voleo da to opstane?

– U ovom trenutku je to odlično za njega, da čovek dođe sebi i proživi. Ne znam šta će biti sa njima, voleo bih da ostanu zajedno do kraja rijalitija, da se ne svađaju.

A Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić?

– Isto zajedno katastrofa. Milica je užasna ovako, Mensur mi je okej, sa njim sam dobar.

Matora i MC Aleks? Da li misliš da je to pravo?

– Ne mislim. Ako se ništa nije desilo za šest meseci, neće ni sad. Matora je poludela kao i uvek, pukla, zaljubila se… Još jedna užasna priča.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here