Američki teniser Tejlor Fric sastaje se u nastavku Mastersa u Rimu sa Novakom Đokovićem, a pre duela ističe da će pružiti svoj maksimum protiv branioca trofeja.

Amerikanac je na startu turnira u Rimu pobedio Danijela Evansa 6:3, 6:2. Britanac je bolje počeo meč, poveo je 3:1, ali je Fric u nastavku diktirao ritam.

– Bio sam frustriran posle tog ranog brejka. Ali osećao sam da igram dobro, trudio sam da ostanem smiren i onda sam uspeo da preokrenem – rekao je 31. igrač sveta posle meča.

– Bilo je teško, Den je igrao dobro u poslednje vreme, pobedio je Novaka u Monte Karlu. Dobro je što sam zabeležio pobedu i to protiv teškog rivala.

U drugoj rundi Fric će igrati protiv Novaka Đokovića. Prvi teniser sveta u međusobnim duelima vodi 3:0. Poslednji put Srbin i Amerikanac su se sastali u trećem kolu Australijan Opena ove godine, a Novak je slavio sa 7:6(1), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2.

– Daću sve od sebe. Igrali smo 2019. dva puta na šljaci. Videćemo, doživeo sam tada teške poraze. Zahvaljujući iskustvu iz Melburna, biću spremniji. Taj meč mi daje samopouzdanja, znam da mogu da se borim.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here