Fudbaleri Partizana sutrašnju utakmicu protiv Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, dočekuju sa puno optimizma, uprkos tome što su svesni da će meč biti težak.

Crno-beli su oko podneva stigli u Brisel, odakle su produžili do grada Šarlroa, gde će sutra od 19 sati tražitii prolaz u plej-of.

– Neću da kažem da prolazimo, oni su ozbiljna ekipa. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani da bismo došli do prolaza. Imamo ekipu koja ima ozbiljne igrače i igraju napadački fudbal. Gledali smo ih, šef nam je pokazao njihove i mane i vrline. Svesni smo jačine. Idemo tamo da probamo da pobedimo, da budemo optimisti i nadamo se najboljem – rekao je Smiljanić za klupsku televiziju.

Napadač Lazar Marković rekao da se spremno dočekuje sutrašnji težak duel.

– Upoznali smo se juče sa njima, trenutno su u dobroj formi, što pokazuju rezultati. Imaju dobre igrače i trenera. Biće teška utakmica, ali mi idemo tako da prođemo dalje i da pokušamo da pobedimo – rekao je Marković.

Vezista Saša Zđelar najavljuje nadmetanje sa belgijskom ekipom.

– U dobrom raspoloženju putujemo u Belgiju, igramo sa najkvalitenijom ekipom do sada. Imaju sve pobede, sigurno da su u dobrom momentu. Mi se dižemo iz utakmice u utakmicu i to nam je bitno. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo – rekao je Zđelar.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime