EPA-EFE/Georgi Licovski

Fudbalska reprezentacija Srbije napustila je danas pre podne Dohu i krenula za Beograd, nakon što je završila učešće na Mundijalu u Kataru.

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je dobro raspoložen uoči puta, a na pitanje Tanjuga da li ide direktno za Beograd rekao je: “A gde bi drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne”, izjavio je Stojković i dodao da se brzo vidimo.

Srpski tim trebalo bi da sleti na aerodrom “Nikola Tesla” oko 14 sati, a u Beograd ne dolazi šestorica reprezentativaca, koji su morali odmah da se vrate u klubove.

3 COMMENTS

  1. Olosi samo nas zaje6avali … Gledam i sad i australiju to ljudi gaze i idu i kad gube ove nase nasminkane barbike, muka mi je.

  2. Sa obzirom da nas godinama nije bilo nigde i ovo je uspeh.Nazvažnije je raditi dalje na stvaranju pobedničkog duha u timu.Ovo nije bilo loše sa aspekta da ne treba mnogo leteti nego mnogo raditi,i raditi.
    Najgore bi bilo sad rasturiti sav dosadašnji rad i početi nanovo. Da je Antić 2010 nastavio danas bi imali pobednički duh,ali su sve rasturili. Tako da SAMO NAPRED PIKSI!! Nastavi sa radom na timu

  3. Piksi,4-4-2 i gledaj da ti obrana ima srce ko Eraković a vezisti ko Katai koji neopravdano nije bio u reprezentaciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here