Fudbalski savezi SFRJ na sastanku u Ljubljani

0

Tomislav Karadžić jedva čeka da se vidi sa kolega iz bivše Jugoslavije

Naravno, fudbalski savez Srbije prihvatio je poziv organizatora da sredinom februara bude učesnik sastanka svih saveza bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, a zašto i ne, kada je to još jedna prilika da se putuje u inostranstvo, jede i pije.

 

“Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv da učestvujemo na dvodnevnom sastanku koji će se održati u Ljubljani. Biće to skup čelnika svih fudbalskih saveza sa prostora bivše SFRJ, a jedina tema će biti unapređenje fudbala na ovim prostorima“, potvrdio je Tomislav Karadžić.

 

Najavljena tema na sastanku o unapređenju fudbala ima puno nejasnoća. Da li će se u Ljubljani razmatrati ideja o regionalnoj ligi koju zagovara veliki broj fudbalskih radnika sa ovih prostora, ali joj se i veliki broj suprotstavlja ili o nečemu drugom ostaje da se vidi.

 

Takođe, postavlja se pitanje da li će se u Ljubljani pojaviti i predstavnici Kosova ili ne?

 

Dakle u Ljubljani će se za jednim stolom naći Vlatko Marković (Hrvatska), Dejan Savićević (Crna Gora), Rudi Zavrl (Slovenija), Silejman Čolaković (BiH), Haralampije Hadži Risteski (Makedonija) i Tomislav Karadžić (Srbija).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here