twitter.com/crvenazvezda_en

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić rekao je da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda.

– Svaku utakmicu pripremamo maksimalno ozbiljno i posvećeno. Tako funkcionišemo i pred duel sa Partizanom, ali uz napomenu da smo najviše fokusirani na to kako ćemo mi delovati na terenu i odigrati u sredu. Želimo da nastavimo fantastičan niz, a smatram da bismo dobrim rezultatom u derbiju napravili veliki korak ka tituli šampiona Srbije – rekao je Gajić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Partizan, u derbi meču 30. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su, pred 164. “večiti derbi, lideri domaćeg šampionata sa 83 boda, odnosno imaju devet više od drugoplasiranog Partizana.

– Smatram da imamo ‘pravi recept’. Mislim da je važno da ostanemo hladne glave, ali i da ostavimo srce na terenu, kao i da se borimo hrabro do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ubeđen sam da pravim pristupom možemo stići do trijumfa koji je veoma važan za celu ekipu – rekao je desni bek Crvene zvezde. On je naveo da sezona za sada teče po zacrtanom planu i dodao da je zadovoljan svojim igrama.

– Ali mi je iskreno najvažnije da tim nastavi da pruža odlične partije i beleži uspehe na svim poljima, a ja ću se truditi da ispunjavam očekivanja i da uvek pružim svoj maksimum na terenu – rekao je Gajić.

Utakmica Crvena zvezda – Partizan na programu je u sredu od 18.00.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here