Mlado pojačanje Crvene zvezde Mateo Garsija je prokomentarisao prelep pogodak koji je postigao u pobedi svog tima nad Vojvodinom (2:1).

– Veoma sam srećan zbog gola i zbog pobede. Izuzetno nam je bilo bitno da i na domaćoj sceni beležimo dobre rezultate i da sa pobedom odemo na odmor. Efektan i lep pogodak, inače se dobro snalazim sa povratnim loptama. Drago mi ne što sam bio precizan i što je ovakav gol doneo pobedu timu. Sigurno je jedan od najlepših golova koje sam dao u karijeri. Nastaviću da radim naporno, kako bi ovaj bio samo prvi u nizu – rekao je 22-godišnji napadač za zvanični sajt srpskog šampiona.

– Izuzetno mi znači dobar start u Zvezdi. Svaki gol je bitan za samopouzdanje, posebno novajliji. Srećan sam što sam za ovako kratak boravak u klubu uspeo da obradujem naše navijače. Nadam se da je ovo tek početak i da ćemo se još mnogo puta radovati zajedno. Igračima je potreban odmor, prošli su cele kvalifikacije za Ligu šampiona i uporedo igrali Superligu, tako da pauza dolazi u pravom trenutku. Imaćemo dovoljno vremena da se odmorimo, ali i da dodatno poredimo na taktičkim zamislima – dodao je nekadašnji fudbaler Las Palmasa, Osasune, Alkorkona i solunskog Arisa.

Naredni meč beogradski tim igraće 14. septembra na domaćem terenu protiv Inđije.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here