Trener košarkaša Crvene zvezde očekuje da će njegova ekipa biti spremna za duel sa Partizanom.

 

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u nedelju ekipi Partizana u uokviru sedmog kola ABA lige. Crveno-beli ‘večiti derbi’ dočekuju posle teške utakmice i poraza od francuskog Asvela u Evroligi. Trener Andrija Gavrilović neće moći da računa na pomoć iskusnog Statosa Perperoglua koji ima problema sa povredom kolena, dok isti problemi muče i Derika Brauna.

– Derbi je uvek neizvesna utakmica. Imali smo tešku evroligašku utakmicu u petak koja je rešavana u produžetku i imamo samo jedan dan da se osvežimo i pripremimo za narednu utakmicu. Već smo bili u takvim situacijama i to nije novitet za nas. Ono što svakako jeste prednost naših rivala je upravo to da su svoj meč odigrali u sredu i da su imali dva dana više za odmor i pripremu ove utakmice. Međutim sve to mora biti zaboravljeno sa naše strane kada istčimo na teren u nedelju uveče i očekujem da budemo spremni – rekao je Gavrilović.

Biće to 41. duel dva gradska rivala, a trenutni skor je 20-20. Utakmica će se igrati u Štark areni sa početkom u 20 časova.

Odmah po završetku utakmice u „Štark Areni“ crveno-bele očekuju odlazak na put. Već u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima sledi let za Berlin, a već u četvrtak unovo gostovanje Žalgirisu u Kaunasu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here