Betis, Galatsaraj, Vest Hem, Kristal Palas, Sautempton, Everton… Samo su neki od zainteresovanih za usluge Aleksandra Mitrovića.

Ali Toni Kan, sin Fulamovog gazde Šahida Kana, javno ističe: prioritetni cilj za narednu sezonu jeste da Aleksandra Mitrovića zadrži na Krejven Kotidžu i za narednu sezonu kako bi pomogao klubu da se ekspresno vrati u Premijer ligu.

Takvu nameru je uostalom jasno pokazao procenivši Mitrovićevu vrednost na 30.000.000 funti (oko 33.500.000 evra) što je odbilo većinu udvarača van Engleske. To je samo početak. Toni Kan želi da iskoristi dobre privatne odnose sa Mitrovićem i ubedi 24-godišnjeg napadača da produži boravak u tom delu Londona.

– Želim da zadržim što više naših glavnih igrača, a u tu grupu spada i Aleksandar Mitrović – počeo je Toni Kan.

– Mnogo sko investirali kako bismo ga doveli ovde. I ja verujem u njega. Prošle sezone se naporno trudio, igrao jako, pritom je vrlo važan za svlačionicu. Radim sve što mogu da ga zadržim. U odličnim smo odnosima i mnogo smo već puta razgovarali. On voli Fulam, voli klub, voli ljude ovde, voli saigrače – optimista je Toni Kan.

Nismo ipak sigurni da je za samog Mitrovića najpametnije da ostane, jer sigurno bi mogao i u neku ambiciozniju sredinu. Na kraju će ipak sam igrač odlučiti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here