Tanjug

Zaposleni u Beogradu od danas će sami moći da izvade personalizovane BusPlus kartice bez kojih neće moći da koriste gradski prevoz.

Od petka će u gradski prevoz, u okviru prve faze, moći da uđu samo zaposleni, ko ima overenu dozvolu svog poslodavca i personalizovanu BusPlus kartu.

– Za sad su otvorena četiri prodajna mesta, Lukoil u Bulevaru Mihajla Pupina i još tri objekta u Tempo prodajnim centrima (Bačvanska, Kvantaš i Ada). Uskoro će biti otvorena i GSP prodajna mesta, očekujemo i ostala narednih dana. Očekujemo da će i prodajno mesto u TC Beograđanka uskoro biti otvoreno, pošto je cela zgrada još uvek zatvorena, ali po nekim procenama to bi moglo da bude u petak – rekao je Veljko Vlahović ispred BusPlus sistema.

On je rekao i da zaposleni kartice mogu izvaditi na dva načina – tako što će sami otići u neku od poslovnica ili preko svojih poslodavaca. Istakao je da je preko poslodavaca to jednostavnije.

Poslodavac popunjavanjem obrasca na sajtu može vrlo brzo da obezbedi kartice za sve svoje zaposlene.

Procedura izdavanja kartice je jednostavna, potrebna je samo lična karta.

Dopune na karticama mogu da se izvrše na preko 2.000 prodajnih mesta, pretežno na kioscima ili preko poslodavca koji može to da uradi grupno za sve zaposlene uplatom na račun.

– Ono što je bitno da napomenemo je da za korišćenje prevoza sa uplaćenim mesećnim ili polumesečnim kartama nije potreban radni nalog prilikom ulaska u vozilo, a pored ovih karata biće omogućeno i korišćenje prevoza i sa dnevnim, trodnevnim i petodnevnim kartama koje se kupuju direktno na kiosku – rekao je Vlahović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here