EPA
Ratko Mladić

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je nešto bolje, ali je i dalje zabrinjavajuće, rekao je generalov sin Darko Mladić nakon povratka iz Haga gde je posetio oca.

– Nismo dobili ništa novo u vezi sa medicinskom dokumentacijom, ali izgleda da ima izmena u terapiji o kojima nismo obavešteni – kaže Darko Mladić.
On ističe kako se i dalje čeka dozvola da se omogući timu srpskih lekara da pregledaju generala Mladića.
– Nešto je bolje. On je sad vraćen u svoju sobu tamo iz ambulante. Više nije u ambulanti. Taj deo oko upale pluća bi trebalo da je saniran, ovo sve ostalo – on je vrlo slab i dalje, ne može da hoda bez pomoći, ne može da ustane bez pomoći, ne može da se brine o sebi bez pomoći, ali ta čuvarska služba tamo mu pomaže u svemu tome“, kaže Darko Mladić. On dodaje da se čuvarska služba „trudi i van svojih ovlašćenja.
– Nisu dužni oni da mu pomažu toliko koliko mu pomažu i ja sam njima veoma zahvalan na tome, ali on je i dalje veoma slab – rekao je Darko Mladić za RTRS.

1 COMMENT

  1. Da te nisu u’apsili i da si ost’o u Srbiji – davno bi bio mrtav. Imas bolju negu nego bilo gde. Ovako bi Rasa ostao dr.Dabic, a ti Rale bi vec odavno otegnuo papke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here