Foto: MN Press
FK Gent

Pobeda nad Eupenom u prvenstvu Belgije dala je dodatna krila fudbalerima Genta pred jako važno gostovanje u okviru trećeg kola Lige konferencija protiv beogradskog Partizana.

I srpski i belgijski klub krenuli su u sezonu sa po dve pobede, pa će duel na stadionu u Humskoj biti svojevrstan okršaj za prvo mesto u grupi na kojem se trenutno nalaze crno-beli zbog bolje gol razlike.

Trener gostujućeg tima, Hejn Vahnezebruk objavio je da za meč protiv Partizana računa na ukupno 27 igrača, a ono što je posebno interesantno je to što u Srbiju dovodi čak sedmoricu napadača, što jasno pokazuje u kojem smeru će se odvijati igra na stadionu crno-belih.

Osim visokog Darka Lemajića, koji je uspeo da se oporavi od povrede lista i biće u konkurenciji da zaigra, Gent će svoje karte baciti na Tarika Tisdualija i iskusnog Lorena Depoatra, koji su bili strelci protiv Eupena u nedelju uveče.

Uz njih, tu će se naći Ilombe Mbojo i Vakun Isuf Bajo, te Đani Bruno i Jonas Malede, koji uglavnom kao rezervisti dobijaju šansu da zaigraju u dresu Genta, te se tako nešto očekuje i protiv Partizana.

Podsetimo, utakmica se igra u četvrtak od 21.00 čas na stadionu u Humskoj u Beogradu.

U konkurenciji za meč sa Partizanom, Gent je na kraju odabrao sledeće fudbalere:

Golmani: Bolat, Johmans, Ruf;

Defanzivni fudbaleri: Operi, Okumu, Engadu, Kastro Montes, Hanče Olsen, Godo, Nurio;

Vezni fudbaleri: Ovusu, Bezus, Ođiđa Ofoe, Čakvetadze, De Sart, Oladoj, Samojs, Hjuslanger, Kums, Mareh;

Napadači: Mbojo, Lemajić, Depoatr, Tisduali, Malede, Bajo, Bruno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here