EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Iako je pre samo dva dana izgledalo kao da će na golu Genta na stadionu “Rajko Mitić” u četvrtak stajati tinejdžer Oven Johmans, to bi moglo da se promeni jer je belgijski klub uspeo da licencira Kolina Kozemansa.

U Gentu imaju mnogo problema sa koronavirusom. Na meču sa Crvenom zvezdom u četvrtak na klupi neće sedeti prvi trener tima Vim de Deker, neće biti ni prvog golmana Frenkija Vannenrišea, ali ni druge golmanske opcije Sinana Bolata koji je suspendovan.

To je trebalo da znači da će na golu Genta u duelu protiv srpskog šampiona biti sedamnaestogodišnji Oven Johmans, ali čini se da su Belgijanci pronašli drugo rešenje.

Gent je uspeo da licencira iskusnog Kolina Kozemansa, tvrde brojni mediji u Belgiji. To bi značilo da je Gent iskoristio mogućnost da licencira dodatnog igrača. Problem bi mogao da bude što Kozemans nije branio 13 meseci. Poslednji zvanični meč odigrao je 25. septembra 2019. u Kupu protiv Alstoma. Tokom cele prošle sezone uz taj duel imao je priliku da na golu stoji u još samo jednoj ligaškoj utakmici.

Duel između Crvene zvezde i Genta na programu je u četvrtak 5. novembra u 21 čas na stadionu “Rajko Mitić”. Srpski tim ima tri boda, dok su Belgijanci poraženi u prva dva meča sa Liberecom (1:0) i Hofenhajmom (1:4).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here