Youtube
Milica Dosković

Pesma “Ne dam” u izvođenju Milice Dosković, koja je doživela neverovatan uspeh u javnosti jer je pogodila patriotska osećanja Srba, sada je dobila i spot.

Vokalom koji lomi srce, podiže moral i čini da vam se svaka dlaka na telu naježi, Milica Dosković, članica hora Opere Srpskog narodnog pozorišta i vokalna solistkinja, izazvala je oduševljenje kod publike.

Ne dam Žiču, ne dam Studenicu, ne dam krsnu slavu, ne dam crkve… nabraja Doskovićeva u pesmi sve čime se Srbi ponose kroz istoriju i po čemu su prepoznatljivi.

Pesme su moćan izvor inspiracije i osećanja, a Doskovićeva je svojom interpretacijom “Ne dam”, toliko uverljivom i stvarnom, učinila da je zaista doživimo svim našim čulima i pokrenula mnoge da razmisle ko smo, šta smo i kude idemo i čemu stremimo.

– Ono što je upravo u meni jedinstveno ne smatram da pripada meni, već publici. Oduvek mi je bio cilj ne da ostvarim sebe, nego da poklonim sebe, a da to nije nametnuto, već sugestivno. Da muzikom pokrenem taj unutrašnji čovekov svet ljubavi. Sve se to sabralo kroz horove, duhovne akademije, studije, spotove i pregršt javnih nastupa. Ljudi različitih profila, opredeljenja, slojeva društva, zaista žele da su deo toga – izjavila je svojevremeno za medije Milica Dosković.

Milica već radi na novim pesmama i najavljuje jednu o Kosovu.

– Deo mog dečjeg hora upravo završava audio snimanje u Beogradu za jednu novu pesmu o Kosovu, zajedno sa Dečjim horom Hrama Sv. Pantelejmona iz Mirijeva, KUD “Abrašević”, Kragujevac, uz brojne muzičare i saradnike, a spot za ovu pesmu biće sniman u Kragujevcu, u Šumaricama – kaže ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here