Glasajte za Tatjanu i Mirjanu!

0

Tatjana Bašević
 

– Naravno da ima pomalo i nervoze, jer je to veliki događaj na kome radimo već pola godine. Osećam tremu jer nastupam pod brojem 1 i otvaram šou. Moja očekivanja su se već ispunila. Ponosna sam što sam stigla do finala, i što sam stekla jedno veliko iskustvo, a na samom izboru daću sve od sebe da se najbolje predstavim – kaže za "Vesti" Tatjana Bašević i dodaje da joj je podrška porodice veoma značajna.

Mirjana Vasović
 

– Tremu još nemam, mislim da ću je tek imati pre nego što budem izašla na binu. Do sada je sve dobro, trenutno se spremamo za takmičenje i probe su jako naporne, pa se nadam da me neće boleti noge do subote. Očekujem naravno da uđem bar u prvih šest, ali želja mi je i jedna od lenti. Ako se to ne dogodi nadam se da će Tatjana za obe ići do kraja – dodaje Mirjana i kao svaka takmičarka priželjkuje titulu najlepše.

 

Kako glasati

Publika će takođe imati prilike da telefonom (SMS) da svoj glas jednoj od devojaka, kao i oni ispred malog ekrana (prenosiće Švajcaraska televizija), te pozivamo naše zemljake da glasaju za Tatjanu i Mirjanu.
Primera radi glasovi se putem SMS-a šalju na broj 377 (plus 1 za Tatjanu ili 11 za Mirjanu. Takođe se glasa i na telefonski 09015445 + broj 1 za Tatjanu ili 11 za Mirjanu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here