Crvena zvezda u četvrtak od 18.55h gostuje Gentu u Belgiji u okviru 4.kola Liga Evrope.

Crveno-beli imaju 6 bodova, dok Belgijanci su bez bodova. Pozitivnim rezultatom šampion Srbije bi bio plasmanu u narednu fazu Lige Evrope.

Međutim, to će biti vrlo teško s obzirom da će čak šest igrača nedostajati Dejanu Stankoviću.

– Putujemo na gostovanje bez šestorice standardnih fudbalera: Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji, rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić za Prvu.

Katai i Kanga imaju povrede primicača, Gobeljić lista, Rodić je zaražen koronavirusom dok je Sanogo suspendovan zbog žutih kartona.

– Plaćamo ceh i danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta. Ceh je platio njegov primicač. Ne želim ovim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo, završio je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here