Gledala sam pevače kako padaju u narkomansku krizu!

0

Narkomanija je i te kako zastupljena na estradi: Simonida Milojković
 

„Ljubav u doba kokaina“ dramatična je ispovest beogradske studentkinje koju je mladić gurnuo u pakao droge. Simonida Milojković kroz delo stvara uverljive i prepoznatljive likove jedne izgubljene generacije u zemlji bez nade i iluzija, dok upečatljivost novom romanu o stranputicama današnjih mladih ljudi daje neposredan ispovedni ton glavne junakinje, obraćanje bez uvijanja i prećutkivanja.

 

– Ovo je knjiga o ljudima koji su mislili da marihuana nije droga i koji su verovali da kokain ne stvara zavisnost – rekla je Simonida ovim povodom, a zatim i ispričala da narkomanija postoji na estradi.

 

– Narkomanija na estradi? Da. Nažalost, i među pevačima i pevačicama ima narkomana. Mi ih vidimo na nastupima i na televiziji uspešne, raskošno obučene, vesele, blistave… Gledajući ih tako, još bi čovek mogao pomisliti da im kokain dobro čini. Van scene je, međutim, sasvim druga priča. U nekoliko navrata bila sam prisutna kada su neki od njih imali stravične krize, nervno rastrojstvo, paranoju i duboku depresiju. Prizor je bio i tužan i jeziv. Zastrašujuć. Verujte da bi dali sve što imaju samo da nikada nisu povukli beli prah – kaže Simonida, čija knjiga je od petka u prodaji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here