Šta Arja misli o ubistvu Kralja noći, zašto Sivi Crv jednostavno nije ubio Džona Snežnog i da li je Varis hteo da otruje Kalisi? Evo šta kažu glumci!

„Igra prestola“ se završila u junu, a fanovi HBO serije, kao i knjiga Džordža R. R. Martina, uglavnom su razočarani krajem.

Na Komik konu u San Dijegu, glumačka ekipa serije se pojavila i odgovarala na pitanja fanova.

Zato su Mejzi Vilijams, Konlet Hil, Džon Bredli, Lijam Kaningem, Nikolaj Koster-Valdau i drugi „branili“ kraj serije.

Mejzina Arja Stark bila je na meti kritika zbog potpuno neverovatnog ubistva Kralja noći, a glumica je rekla – tako je, kako je!

„Arja nije imala nikakvu pomoć, čitala sam teorije po kojima je navodno uzela nečije lice da bi se provukla, ili nešto slično, ali nije tako. Ovo je bila samo njena akcija,“ rekla je Mejzi.

Konlet Hil (Varis) otkrio je da je teorija fanova vezana za njegovog lika tačna – jeste hteo da otruje Deneris, pre nego što ga je ona ubila!

„U sceni sa malom sluškinjom, Varis je pita da li kraljica jede, i kaže joj – probaćemo ponovo kasnije. Da, hteo je da je otruje, naravno da jeste, bila je potpuno luda“ rekao je on.

Dok je „Varis“ bio pomirljiv, Nikolaj Koster-Valdau se malo naljutio na fanove. Pitali su ga da li je zadovoljan smrću svog Džejmija, i njegove sestre Sersei Lanister.

„Da, to je bila savršena smrt,“ rekao je glumac, a onda su mu iz publike dobacili – „lažovčino“!

„Pa, uvek ćete biti besni kada se završi neka serija koju volite,“ rekao je Koster-Valdau.Jedna od misterija bila je i zašto Sivi Crv nije ubio Džona Snežnog, nakon što je Džon ubio Deneris. Odsustvo te reakcije i vremenski „skok“ napravljen posle ubistva razbesneli su fanove.

Anderson je, umesto odgovora, navukao masku Spajdermena preko lica i kroz nju promumlao – „Sivom Crvu je bilo dosta svega,“ prenosi „Veniti fer“.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime