Youtube/K1 Televizija
Bojana Kovačević

Bojanu Kovačević je proslavila uloga Marine u seriji “Srećni ljudi”, uloga ćerke glavne sestre Antonije, koja je postala supruga doktora Popca.

Posle toga su usledile mnoge uloge. Igrala je Žizelu u “Ulici lipa”, Liki u “Otvorenim vratima”, Polu u “Moj rođak sa sela”, Jucu u “Kir Janji”, Ljubicu u “Nožu”, Ljiljaninu majku u “Kad ljubav zakasni”, a trenutno imamo priliku da je gledamo u prvom srpskom sitkomu “Aviondžije” gde tumači lik Dane perserke, koja će postati direktorka kompanije.

Na koji način će joj to poći za rukom i da li je tome pomogao odnos sa buntovnom stjuardesom Anđelom koju tumači mlada glumica Teodora Bjelia, saznaćete u emisiji “Krupan kadar” u četvrtak u dobro poznatom terminu, u 20:45 h na Hype televiziji.

Iako je pre dve decenije važila za jednu od najlepših glumica, taj epitet joj se može pripisati i danas, budući da izgleda kao da nije ostarila ni dan.

Kovačevićeva danas živi i radi u Beogradu, ima sina Relju, a svom prezimenu je dodala suprugovo Gajin.

Autorka emisije “Krupan kadar” Jovana Andrić Popović je sa Bojanom Kovačević Gajin razgovarala o njenim počecima, ranom upisu na fakultet, filmu “Nož” i serijama u kojima je igrala, a posebno vreme su posvetile pedagoškom radu i trećoj sezoni serije “Aviondžije” u kojoj je trenutno gledamo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here