Milica Milša, Foto: Aleksandar Krstović
Milica Milsa

Proslavila se ulogama u serijama „Bolji život“, „Srećni ljudi“, „Porodično blago“, „Ranjeni orao“, „Tesna koža“, ali se o njenom privatnom životu oduvek malo znalo.

Otkad se pojavila na glumačkoj sceni, glumica Milica Milša Isaković je plenila svojom lepotom i harizmom. Glumu je diplomirala na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Pored brojnih uloga tokom studija, Milicu ju sačekala još jedna, za nju najbitnija životna – uloga majke.

Sina Antonija Isakovića rodila je na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka. Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života – dramaturga Žarka Jokanovića.

Ove godine su proslavili 21. godišnjicu braka, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg i dan-danas bezuslovno voli.

Nedavno je Žarko na svom Instagramu objavio fotografiju sina Antonija, čestitajući mu rođendan uz emotivnu poruku:

„Srećan ti rođendan, najdivniji moj sine! Nek ti sve u životu bude lepo i dobro – onako kako si ti nama lep i dobar. Beskrajno te volimo mama i ja i beskrajno smo ponosni na tebe, lepi naš momče“.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović trenutno rade na istom projektu, u seriji „Igra sudbine“, čiji je on i reditelj.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime