MN Press
Marko Gobeljić

Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam donosi, rekao je fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uoči revanš utakmice protiv Kluža u plej-ofu za Ligu Evrope.

Zvezda je u prvom meču na stadionu Rajko Mitić ubedljivo savladala rumunski tim 4:0.

– Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga Evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu Evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz – istakao je Gobeljić za klupski sajt.

Zvezdin desni bek, koji je nedavno odigrao 150. meč u crveno-belom dresu, posebno se zahvalio navijačima na podršci.

– Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, ali sada su tu i to nas veoma arduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani – poručio je Gobeljić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here