Youtube/TV HAPPY
Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan u emisiji na televiziji K1 odgovorila je na prozivke učesnika “Zadruge” i bivšeg robijaša, Kristijana Golubovića.

Naime, Kristijan je zbog sukoba sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne odnose sa pevačicom, nakon čega je ona odlučila da progovori.

– Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam puno gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Skoro je izašlo nešto što me je potpuno zapanjilo. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu – rekla je Goca.

– Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti o osobi koju nikada niste upoznali samo zato da biste povredili nekog drugog. To je baš onako ružno. Ali s obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe… e, pa neće olako proći. Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari – rekla je Goca Tržan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here